Misija

Povezujući tradiciju i modernu tehnologiju, svojim iskustvom, entuzijazmom i individualnim pristupom stvaramo inovativna tiskarska rješenja. Kupcima pružamo prepoznatljivost i uspjeh, društvenoj zajednici odgovornost i brigu za okoliš, a zaposlenicima izazov, motivaciju i ugodno radno okruženje.

Vizija

Biti lider koji predstavlja standard tiskarske izvrsnosti. Odgovornošću, pouzdanošću i povjerenjem razvijamo dugoročnu partnersku suradnju.

Vrijednosti tvrtke

  • Inovativnost – otvoreni smo za nove ideje i stvaramo kreativna rješenja
  • Usmjerenost na kupca – potrebe, želje i ideje klijenata naš su fokus
  • Pouzdanost – pružamo i razvijamo stručnost, profesionalnost, kvalitetu i povjerenje 
  • Učinkovitost – nudimo cjelovitu tiskarsku i doradnu uslugu, sve na jednom mjestu u brzom roku
  • Entuzijazam – uvijek smo iznova motivirani dati najbolje od sebe i pronaći optimalno rješenje; zadovoljstvo kupaca najveće nam je priznanje.

Mali je broj tiskara danas u svijetu koje postoje duže od 100 godina. Stoga nam je naših 145 godina tradicije osobiti ponos, ali i obveza.
Obveza nam je to jedinstveno znanje i iskustvo čuvati i dalje razvijati, svakodnevno ga prenoseći u visokokvalitetne inovativne proizvode. Slušajući želje i ideje kupaca, savjetujemo ih kako odabrati najučinkovitija i najatraktivnija rješenja za njih, kojima će se istaknuti na tržištu.
Uslijed sve izraženije globalizacije posljednjih smo godina usmjereni na inozemno tržište, na kojem, kao i na domaćem tržištu, o zadovoljstvu našim uslugama svjedoče brojni kupci. Cilj nam je i dalje opravdati to povjerenje i svakim danom biti sve bolji.

Mihovil Žužulpredsjednik Uprave