Podržali smo akciju „Dan crvenih haljina 2023.“

Javnozdravstvena akcija „Dan crvenih haljina 2023.“ provodi se već petu godinu zaredom u Hrvatskoj te se redovito održava u Europi i SAD-u.Obilježava se prvog petka u veljači. Akcija je pokrenuta kako bi se podigla svijest o moždanom udaru kod žena, koji je nedovoljno prepoznat, istražen i liječen, a predstavlja drugi vodeći uzrok smrti.

Više

GZH – PARTNER U ZAŠTITI KLIME

Od studenog 2021. godine ponosni smo vlasnici ClimatePartner certifikata „Partner u zaštiti klime“, koji potvrđuje našu aktivnu angažiranost u zaštiti klime kroz niz aktivnosti koje poduzimamo.

Više

IZABRANA NOVA UPRAVA

Dana 01.01.2021. godine imenovana je nova Uprava Grafičkog zavoda Hrvatske. Dosadašnji direktor Mihovil Žužul izabran je za predsjednika Uprave, a Tomislav Fiket i Dražen Brstilo za članove Uprave.

Više

JEDINA TISKARA S HOEPLI ZAHVALNICOM

Hoepli S.p.A., jedan od najvećih, najstarijih i najuglednijih talijanskih izdavača, odlučio je prigodom predstojeće 150. obljetnice svog osnutka učiniti ono što dosad još nije – izdati zahvalnicu tiskari s kojom surađuje.

Više

AUTOBIOGRAFIJA LUKE MODRIĆA PONOVNO U TISKU

Ovih se dana traži primjerak više autobiografije dobitnika četiri najprestižnije nagrade za najboljeg nogometaša svijeta Luke Modrića. „Moja igra“ rekordnom je brzinom razgrabljena s polica svih prodajnih mjesta. Zadovoljni tiskom prve naklade u izdanju biblioteke Hermes, izdavač Corto literary d.o.o. povjerio nam je i tisak novog izdanja.

Više

INSTALIRANA NOVA TOP TEHNOLOGIJA PRIPREME ZA TISAK, TISKA IZ ARKA I SAVIJANJA

Svjesni da su zahtjevi tržišta za visokom kvalitetom po najboljoj cijeni održivi jedino vrhunskom tehnologijom i optimiranim proizvodnim procesom, nastavili smo niz investicija i proširili proizvodne kapacitete u grafičkoj pripremi, tisku iz arka i doradi.

Više