FOGRIN PSO (ISO 12647-2) certifikat potvrđen za još godinu dana

Obveza Grafičkog zavoda Hrvatske d.o.o. kao nositelja Fogra PSO certifikata je podvrći se jednom godišnje kontrolnom testu usklađenosti otiska s ISO 12647-2 (PSO) standardom.

Više

Certifikacija prema novim normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

Najnoviji certifikati tvrtke Lloyd's Register (LRQA) potvrđuju da je GZH uspješno završio proces prijelaza sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša na nove norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Više

Ekološka odgovornost potvrđena novim FSC®CoC certifikatom

Uslijed rastuće ekološke svijesti, na međunarodnom tržištu sve su češći zahtjevi da proizvodi izrađeni iz sirovine šumskog podrijetla nose FSC® oznaku.

Više

GZH NOMINIRAN ZA EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2016/17

European Business Awards (EBA) ugledno je natjecanje koje prepoznaje inovativnost i uspješnost u poslovanju, u cilju daljnjeg jačanja poslovnog društva diljem Europe. Provodi se od 2007. godine te je ove godine GZH po prvi put nominiran za prvi krug natjecanja u kojem se biraju nacionalni pobjednici za svaku od ukupno 12 kategorija nagrade.

Više

NOVI VRHUNSKI STROJEVI ZA UVEZ

Prateći zahtjeve tržišta za sve većom inovativnosti u doradi, kako bi gotov tiskarski proizvod bio što atraktivniji i povećao snagu komunikacije prema kupcima, GZH je investicijom u novi šivaći stroj početkom ove godine započeo modernizaciju i povećanje kapaciteta za meki i tvrdi uvez.

Više

GZH dobitnik prestižnog certifikata kvalitete tiska PSO (ISO 12467-2)

PSO (Process Standard Offset) je međunarodno priznati standard, razvijen u suradnji Fogre, njemačkog Instituta za istraživanje grafičke tehnologije, i njemačkog Saveza za tisak i medije (BvDM). Temelji se na odredbama ISO 12467-2 te propisuje kvalitetu cjelokupnog postupka tiskarske proizvodnje - od izrade datoteka pripreme za tisak, probnih otisaka i tiskovnih formi, do tiska i gotovog tiskarskog proizvoda, uz kontinuirano kontrolirano upravljanje bojom.

Više