IZABRANA NOVA UPRAVA

Dana 01.01.2021. godine imenovana je nova Uprava Grafičkog zavoda Hrvatske. Dosadašnji direktor Mihovil Žužul izabran je za predsjednika Uprave, a Tomislav Fiket i Dražen Brstilo za članove Uprave.

Više

JEDINA TISKARA S HOEPLI ZAHVALNICOM

Hoepli S.p.A., jedan od najvećih, najstarijih i najuglednijih talijanskih izdavača, odlučio je prigodom predstojeće 150. obljetnice svog osnutka učiniti ono što dosad još nije – izdati zahvalnicu tiskari s kojom surađuje.

Više

AUTOBIOGRAFIJA LUKE MODRIĆA PONOVNO U TISKU

Ovih se dana traži primjerak više autobiografije dobitnika četiri najprestižnije nagrade za najboljeg nogometaša svijeta Luke Modrića. „Moja igra“ rekordnom je brzinom razgrabljena s polica svih prodajnih mjesta. Zadovoljni tiskom prve naklade u izdanju biblioteke Hermes, izdavač Corto literary d.o.o. povjerio nam je i tisak novog izdanja.

Više

INSTALIRANA NOVA TOP TEHNOLOGIJA PRIPREME ZA TISAK, TISKA IZ ARKA I SAVIJANJA

Svjesni da su zahtjevi tržišta za visokom kvalitetom po najboljoj cijeni održivi jedino vrhunskom tehnologijom i optimiranim proizvodnim procesom, nastavili smo niz investicija i proširili proizvodne kapacitete u grafičkoj pripremi, tisku iz arka i doradi.

Više

FOGRIN PSO (ISO 12647-2) certifikat potvrđen za još godinu dana

Obveza Grafičkog zavoda Hrvatske d.o.o. kao nositelja Fogra PSO certifikata je podvrći se jednom godišnje kontrolnom testu usklađenosti otiska s ISO 12647-2 (PSO) standardom.

Više

Certifikacija prema novim normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

Najnoviji certifikati tvrtke Lloyd's Register (LRQA) potvrđuju da je GZH uspješno završio proces prijelaza sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša na nove norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Više