GZH NOMINIRAN ZA EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2016/17

European Business Awards (EBA) ugledno je natjecanje koje prepoznaje inovativnost i uspješnost u poslovanju, u cilju daljnjeg jačanja poslovnog društva diljem Europe. Provodi se od 2007. godine te je ove godine GZH po prvi put nominiran za prvi krug natjecanja u kojem se biraju nacionalni pobjednici za svaku od ukupno 12 kategorija nagrade.

Više

NOVI VRHUNSKI STROJEVI ZA UVEZ

Prateći zahtjeve tržišta za sve većom inovativnosti u doradi, kako bi gotov tiskarski proizvod bio što atraktivniji i povećao snagu komunikacije prema kupcima, GZH je investicijom u novi šivaći stroj početkom ove godine započeo modernizaciju i povećanje kapaciteta za meki i tvrdi uvez.

Više

GZH dobitnik prestižnog certifikata kvalitete tiska PSO (ISO 12467-2)

PSO (Process Standard Offset) je međunarodno priznati standard, razvijen u suradnji Fogre, njemačkog Instituta za istraživanje grafičke tehnologije, i njemačkog Saveza za tisak i medije (BvDM). Temelji se na odredbama ISO 12467-2 te propisuje kvalitetu cjelokupnog postupka tiskarske proizvodnje - od izrade datoteka pripreme za tisak, probnih otisaka i tiskovnih formi, do tiska i gotovog tiskarskog proizvoda, uz kontinuirano kontrolirano upravljanje bojom.

Više

Instaliran novi stroj za šivanje

Müller Martini Ventura MC200, šivaći stroj trenutačno najvišeg stupnja automatizacije na tržištu, modularnog dizajna i vrhunske servo tehnologije, odnedavno je dio našeg strojnog parka u Odjelu dorade i uveza.

Više

London Book Fair

Već gotovo 50 godina u Londonu se održava jedan od najznačajnijih sajmova u izdavačkoj industriji. S više od 25.000 posjetitelja i 1.700 izlagača iz 124 zemlje, drugi je po veličini i značaju, odmah nakon Sajma knjiga u Frankfurtu. Svake godine u fokusu je određena zemlja ili regija, s ciljem promoviranja čitalačke kulture i lokalnih autora.

Više

Novi vizualni identitet

Prateći širenje na tržištu i potrebu za snažnijom prepoznatljivošću, GZH je predstavio svoj novi vizualni identitet s osuvremenjenim logotipom, koji prati trendove svježinom i otvorenošću oblika, ali i zadržava tradiciju isticanjem 1874. kao godine osnivanja tvrtke. Novi logo prilagođeniji je dinamičnim kretanjima na tržištu, na kojem GZH oduvijek predstavlja pouzdanog partnera za tisak i uživa duboko povjerenje kupaca. Cilj nam je i dalje jačati svoju vodeću poziciju na tržištu.

Više